Par mani

Kontakti: lindas.virtuve@gmail.com

Seko LindasVirtuvei:

twitter

facebook

instragram

draugiem.lv

Mani sauc Linda. Esmu 35 gadus veca rīdziniece un mans vislielākais hobijs ir kulinārija.

Pēc 8 ārpus Latvijas pavadītiem gadiem pagājušajā vasarā atgriezos mājās. Pirms tam par savām mājām saucu Briseli. Dzīve Beļģijā mani iedvesmoja pievērsties kulinārijai – šeit sākās gan mani kulinārie piedzīvojumi pašas virtuvē, gan īstie ceļojumi uz citām valstīm un kontinentiem vēl neiepazītu garšu baudīšanai. Ceļojumu laikā sapratu, ka ēdiens ir neatņemama katras valsts kultūras un vēstures daļa, caur kuru var iepazīt ne tikai cilvēku paražas un tikumus, bet arī iemācīties baudīt neparasto un citādo!

Lēnām sāku mēģināt arī ko pati uzmeistarot savā virtuvē. Iepatikās 🙂 Gatavoju arvien biežāk. Eksperimentēju. Un pēc pāris gadiem šādu eksperimentu nolēmu, ka varbūt arī kadu citu varētu interesēt mani piedzīvojumi! Tā tapa šis blogs.

Priecāšos par jūsu komentāriem un ieteikumiem!

Recepšu pārpublicēšana un fotogrāfiju izmantošana elektroniskā vai drukātā formātā obligāti rakstiski saskaņojama.

CC Licence

55 Atbildes uz “Par mani”

  1. Sandra janvāris 11, 2012 plkst. 13:54 #

    Paldies! Man vienmēr patīk kas jauns!

  2. Gita janvāris 26, 2012 plkst. 09:15 #

    Pievienojos! Es arī tikai dzīvojot Luksemburgā sapratu (atzīstu ne līdz galam) franču apsēstību ar ēdienu!
    Sorry, par Briseli neko teikt nemāku, no šis vietas izvairos:)

  3. Ārija februāris 20, 2013 plkst. 07:47 #

    Paldies!viss ir jauki!Lūgums:vai nevarētu dabūt ingvera džema recepti?

    • Linda februāris 20, 2013 plkst. 15:38 #

      Raudzīšu, ko varu darīt 🙂

  4. Eva marts 12, 2013 plkst. 02:12 #

    Lieliskas receptes, kaut kas savaadaaks un interesantaaks, nekaa citaas Lv recepsu lapaas . Skaistas un garsiigas bildes. 🙂 Noteikti izmeeginaasu vairaakas no recepteem. Paldies!

    • Linda marts 12, 2013 plkst. 19:03 #

      Paldies par jaukiem vārdiem! Iedvesmo 🙂

  5. Expat Eye jūlijs 5, 2013 plkst. 07:29 #

    Cau! Paldies (for the follow – don’t know what that is in Latvian 😉 ) Hope you’re having fun in Brussels! Linda (also)

  6. Karīna oktobris 31, 2013 plkst. 23:33 #

    vistas-un-makaronu-salati-ar-sinepju-merci

  7. Anete novembris 1, 2013 plkst. 00:22 #

    Tiešām garda ir Ķirbju zupa ar kokosriekstu pienu. Un tā kā no Lindas virtuves pagatavotas vien dažas receptes, tad šī arī kļuvusi par mīļāko. Vēsam rudenim – ideāli! 🙂

  8. SVILPE novembris 1, 2013 plkst. 06:20 #

    Omlete ar sieru un sparģeļiem. Biežāk praktizētā recepte kā pieteikums.

  9. Evelina Zervena novembris 1, 2013 plkst. 08:11 #

    Vismīļākais- Biezpiena sacepums ar rozīnēm (kā bērnībā!) 🙂

  10. Līga novembris 1, 2013 plkst. 08:15 #

    Mana mīļākā recepte ir “Klasiskā siera kūka ar vasaras ogām”! Pēc tās es pirmo reizi gatavoju pati savu siera kūku ar jāņogām 🙂

  11. Aija novembris 1, 2013 plkst. 08:18 #

    Sirsnīgi sveicieni bloga jubilejā! Man prātā iekritusi šī recepte- http://lindasvirtuve.lv/2011/12/18/zavetu-auglu-un-riekstu-maizites-ar-ruma-garsu/#more-2921, lai veicas arī turpmāk un gaidu jaunas receptes!

  12. Linda novembris 1, 2013 plkst. 08:20 #

    Cūkgaļas karijs zemesriekstu sviesta mērcē. Paldies!!!

  13. Signe novembris 1, 2013 plkst. 08:57 #

    Tā kā manās mājās aktuāla bezglutēna diēta, mūsu iemīļotā recepte ir Naidželas šokolādes kūka. Paldies par to.

  14. Madara novembris 1, 2013 plkst. 09:28 #

    Ik pa laikam lieti noder “mini kišu” receptīte!!! Ņammīgi!

  15. Ilze novembris 1, 2013 plkst. 09:31 #

    Mana mīļākā recepte – zemeņu un kokosriekstu piena saldējums. Izcili viegls un gards, vasaras bomba

  16. Laura novembris 1, 2013 plkst. 10:21 #

    Savvaļas sparģeļi ar vārītām olām. Pirmā iepazīšanās ar sparģeļiem – lieliski!

  17. Anna novembris 1, 2013 plkst. 10:39 #

    Banānu mafini!!!

  18. mmiezite novembris 1, 2013 plkst. 10:45 #

    Man ļoti garšoja Ceptu baklažānu salāti ar kvinoju

  19. Antra novembris 1, 2013 plkst. 10:46 #

    Visas receptes ir gardu gardās, un lielāka daļa arī izmēģinātas, pavariējot tik ar pāris sastāvdaļām, kas tobrīd ir vai nav atrodamas manā virtuvē, bet viena no mīļākajām noteikti ir arī auzu pārslu sacepums ar mellenēm un banāniem – pavariē tik sezonas auglīšus un var cept kaut vai katru nedēļas nogali – gardi gan brokastīs, gan kā deserts uz svētku galda papildināts ar plombīra saldējumu vai sakultu saldo krējumu…mmm 🙂

  20. Linda Skeltina novembris 1, 2013 plkst. 11:06 #

    Klasiskā siera kūka ar vasaras ogām. Esmu gatavojusi dažādas siera kūkas, bet šī ir klasiska vērtība!

  21. Aina novembris 1, 2013 plkst. 11:14 #

    Mana mīļākā recepte liellopa gaļas sautējums tumšajā alū: http://lindasvirtuve.lv/?s=saut%C4%93jums&submit=Mekl%C4%93t

  22. Elīna no Elīnas brīvlaiks novembris 1, 2013 plkst. 11:14 #

    Apsveicu bloga jubilejā! mana mīļākā recepte (vai ēdiens) no Tava bloga: http://lindasvirtuve.lv/2012/07/24/vistas-risoto-ar-baravikam/#more-4210

  23. Sandra novembris 1, 2013 plkst. 11:15 #

    Daudz laimes dzimšanas dienā! 😉 Auzu pārslu sacepums ar mellenēm un banāniem!

  24. Arita Hausmane novembris 1, 2013 plkst. 11:15 #

    Saldējuma kūciņas ar maskarpones pildījumu!!!! ^_^

  25. Antuanete novembris 1, 2013 plkst. 11:24 #

    Sveiciens jubilejā, un lai radošums virtuvē neapsīkst!

    Iecienītākā recepte: http://lindasvirtuve.lv/2013/08/14/mellenu-un-kokosriekstu-kuka/ (tās mainās līdz ar jaunu recepšu parādīšanos, un iecienītākā parasti ir vissvaigākā :))

  26. santasan5 novembris 1, 2013 plkst. 11:47 #

    Apsveicu bloga jubilejā! mana mīļākā recepte (vai ēdiens) no Tava bloga:
    http://lindasvirtuve.lv/2012/02/19/baltas-sokolades-kuka-ar-citrusu-glazuru/

  27. Liene novembris 1, 2013 plkst. 12:32 #

    Hip-hip urrā!
    Šāds datums lai ir dzinulis turpināt!

    Tā kā pieturos pie vegāniskas ēdienkartes un esmu pilnīgs salātu-dārzeņu fans, favorīts ir Siltie gaileņu salāti ar bietēm!
    Vienkārši, svaigi, raisa idejas variācijām un.. pats galvenais gardi!
    Priekā!

  28. Liene novembris 1, 2013 plkst. 13:05 #

    Viennozīmīgi Vīramātes debešķīgā zivju zupa. Vakardien tieši tika pasniegta draugiem vakariņu galdā. Paldies par receptēm un jo īpaši arī par klasisko siera kūkas recepti, tā veinaldzīgu nav atstājusi nevienu. Ir nācies draugiem pat parādīt “nenomazgāto” pannu, lai noticētu,ka kūka ir pašu gatavota 🙂 Paldies Tev.
    ļoti gribētis gardas Sīpolzupas receptīti 🙂

  29. Inga novembris 1, 2013 plkst. 13:39 #

    Sveiciens jubilejā!
    Mīļākā recepte no bloga – noteikti Banānu mafini. 🙂

  30. vanityohh novembris 1, 2013 plkst. 13:59 #

    Kā jau izteiktai saldumu mīļotajai mīļākā un tuvākā recepte ir baltās šokolādes kūka ar citrusu glazūru, no kalorijam nebaidos un mājās prieklaimīte ir uz divām dienām 🙂

  31. Sandra novembris 1, 2013 plkst. 14:04 #

    Sveiki! Apsveicu ar bloga 3gadu svētkiem! Mana mīļākā recepte ir aveņu parfē, mmmm…mūsmājās tas nekad ilgi neglabājas. Veiksmi tālākā radošā virtuves darbībā!!!!

  32. Sanita novembris 1, 2013 plkst. 14:53 #

    Lai blogam ilga un ražena nākotne!
    No pašreizējām receptēm mana favorīte – taizemiešu zupiņa

  33. Aija novembris 1, 2013 plkst. 14:58 #

    Sveicu ar Jubileju 🙂
    Mana mīļākā recepte ir Klasiskā siera kūka ar vasaras ogām.

  34. Aija novembris 1, 2013 plkst. 15:00 #

    Apsveicu Jubilejā 🙂
    Mana mīļākā recepte ir Klasiskā siera kūka ar vasaras ogām.

  35. Inese novembris 1, 2013 plkst. 15:16 #

    Biešu zupa ir dievīga, bet klasisko siera kūku ar vasaras ogām nekas nevar pārspēt – izvēlos to. Nevaru pat saskaitīt, cik reizes kūku šovasar gatavoju 🙂
    Paldies par blogu!

  36. mazaszvaigznes novembris 1, 2013 plkst. 15:35 #

    Gatavojot siera kūkas par pamatu izmantoju Klasiskā siera kuka ar vasaras ogam.:)

  37. Žanete novembris 1, 2013 plkst. 16:35 #

    Mājas kečups no dārza tomātiem

  38. Zane novembris 1, 2013 plkst. 17:09 #

    Lazanja ar kabačiem un rikotas sieru! Tagad tieši top cepeškrasnī! Lielisks veids kā tikt galā ar kabaču krājumiem! Apsveicu!

  39. Katrīna novembris 1, 2013 plkst. 18:46 #

    Pirmā saskaršanās ar Tavu blogu caur biskvītkūkas recepti ->
    ( http://lindasvirtuve.lv/2012/01/29/biskvitkuka-ar-riekstu-cepuriti/ )

    Tā uzreiz kļuva arī par manu mīļāko paštaisīto kūku, un par iedvesmas ceļvedi citās Tavās receptēs, kas allaž sanāk lieliskas, ja seko receptei un padomiem.
    Paldies par to!

  40. Anna Āboliņa novembris 1, 2013 plkst. 22:50 #

    Mana mīļākā “Lindas Virtuves” recepte ir “Crema catalana ar zenenēm”!😊

  41. Iluta novembris 2, 2013 plkst. 10:55 #

    http://lindasvirtuve.lv/2012/03/03/lasa-un-kirbju-biezzupa/#more-3569 patīk dažādot ķirbi un pie tā radināt iedomātos ķirbja neēdājus 🙂

    sveiciens jubilejā 🙂

  42. Inese novembris 2, 2013 plkst. 22:45 #

    Reizēm vajag, lai kāds pat vienkāršas lietas pasaka priekšā – fiksās zemeņu un šokolādes kūciņas!!! BURVĪGAS

  43. Karīna novembris 3, 2013 plkst. 09:08 #

    Man iecienītākā ir marmorkūkas recepte 🙂

  44. Kristīne novembris 3, 2013 plkst. 11:36 #

    Lindiņ! Tavu klasisko siera kūku mani draugi un draugu draugi ēd gardām mutēm un ar vienu gabaliņu jau nekad nepietiek:). Šī recepte ir aizgājusi tautiņās:), paldies Tev par to:)!

  45. interwiev novembris 3, 2013 plkst. 13:20 #

    Ceptu baklažānu salāti ar kvinoju. Noteikti.

  46. Līga novembris 4, 2013 plkst. 11:35 #

    http://lindasvirtuve.lv/2011/10/15/kirbju-zupa-ar-kokosriekstu-pienu/
    Kaut vai tādēļ, ka pašlaik aktuālākā.
    Es esmu starp tiem lasītājiem, kuri priecājas par bezglutēna un bezlaktozes receptēm. Īpaši attiecībā uz kūkām un citiem našķiem.

  47. agnese novembris 5, 2013 plkst. 13:26 #

    Sveika Linda, pirmām kārtām – apsveikumi ar lielo jubileju – 3 gadi ir nopietns laiks:)
    otrām kārtām, pastāstīšu, ka tevis ieteiktās receptes ir kā uzdevums mūsmājās-izmēģināt un nogaršot… nogaršot un nopriecāties. mīļš paldies par šo recepti:
    http://lindasvirtuve.lv/2011/11/02/karamelizetu-abolu-kuka/ – mūsmājās āboli tiek patērēti nereālos daudzumos (pateicoties vecmāmiņai arī tiek piegādāti un papildināti tikpat lielos apmēros) – tad nu jāliek lietā visas receptes, lai iznīcinātu ābolu kaudzes:) šī recepte ir tieši tik burvīga, lai kūka pazustu īsti pat neatdzisusi, un ja klāt ir saldējums, tad čuss… un viss un kūkas nav. un var cept atkal:)
    bet recepte, uz kuru skatos un nevaru sanemties ir šī:
    http://lindasvirtuve.lv/2011/06/27/baklazanu-un-kiploku-pastete/
    divas man ļoti tuvas garšu ziņā lietas – baklažāns un ķiploks, kopā varētu garšot ļoti labi. man nedaudz pietrūkst laiks, lai visu izmēģinātu, bet šī recepte stāv, kā viena no tām, kura obligāti tiks realizēta. cerams -vistuvākajā nākotnē:)
    lai linda viss izdodas un turpini priecēt ar garšīgām receptēm!:)

  48. Irīna novembris 5, 2013 plkst. 19:22 #

    Sirsnīgs sveiciens bloga jubilejā! Ielūkojos tajā itin bieži un izmēģināts ir daudz kas, bet par mīļāko recepti nebija viegli izšķirties. 😉 Pēc ilgām pārdomām nominēju: balzametiķi glazētus sīpolus (fantastisks atklājums pašai sev – ka sīpoli var būt tik neticami gardi!) un… klasiskās rauga pankūkas, kas iznāk vienkārši klasiski dievīgas! Priekā!

  49. Inga Ozoliņa novembris 7, 2013 plkst. 05:54 #

    Labrīt! Ļoti patīk Tava bloga receptes, bet vislabākie ir apraksti par Briseles kafejnīcām un alus tūri! Paldies! Sirsnībā – Inga

  50. Ilva Viļuma novembris 8, 2013 plkst. 15:32 #

    Lieliskas receptes, bet vismīļākā – braunijs ar lazdu riekstiem. Vienmēr visiem garšo!

    Hip hip urrā! (:

  51. Signe decembris 14, 2013 plkst. 22:48 #

    Kāda mēģināja cept mīksto ingvera kūku? Man pēc šis receptes sanāca ka zole, bet garšīga gan. Cepu divas reizes. Manuprāt kaut kas nav pareizi ar recepti.

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: